Winstkans bij online bingo

Bingo is een kansspel, maar ook natuurlijk ontzettend gezellig. Uiteindelijk draait het toch echt om de euro’s en dat begrijpen wij als geen ander. Wist jij dat de theoretische winstkans van online bingo zeer gemakkelijk kan worden berekent. Jij kan namelijk zien hoeveel bingokaarten er verkocht zijn en hoeveel jij er hebt gekocht. Mocht jij tien van de honderd verkochte kaarten hebben aangeschaft, dan zal de winstkans dus tien procent zijn. Hierdoor kan jij je eigen winstkans bepalen bij online bingo.

Rosedale, MD — 2011 — Bill James, 80, of Rosedale, center, celebrates after winning $95 in a “full card” game, as his wife Mary James, 76, left, and friend Thelma Sutphin, 68, of Middle River, look on, at VFW Post 6506. The VFW Post wanted to hold casino nights with card games and roulette to raise more money, if the legislature approved an expansion of gambling. (Amy Davis / Baltimore Sun)

Vergroot de winstkans bij bingo

De winstkans bij bingo op het internet vergroten kan op een tweetal manieren. Allereerst natuurlijk het aanschaffen voor meer bingokaarten, dit is de meest simpele mogelijkheid. Maar let op, meer bingokaarten betekend een hogere inzet en de kans op verlies is ten alle tijden aanwezig. Daarnaast kan jij bij sommige aanbieders van dit spelletje een maximaal aantal kaarten kopen.

De tweede manier is door plaats te nemen in een rustige bingokamer. De meeste bingosites beschikken over een groot aantal verschillende kamers, waardoor er meer dan genoeg keuze zal zijn. Hoe rustiger de kamer, des te hoger de winstkans. Maar drukke kamers kennen natuurlijk een veel grotere prijzenpot. De keuze ligt volledig in jouw handen!

Voorkom frustraties

Een drukke bingokamer heeft vele voordelen, het is gezellig, de prijzenpot is hoog en de spanning stijgt naarmate het spel vordert. Maar toch kan het redelijk frustrerend zijn dat de winstkans zou laag is. Als jij slechts een enkele bingokaart hebt gekocht en er zijn driehonderd kaarten is het spel, dan heb jij een winstkans van één op driehonderd. Pas één van onze aangegeven manieren toe of neem plaats in een rustige kamer en voorkom frustraties.