Tips voor bingo

Bingo is een bijzonder vermakelijk spel om te spelen, al is het vanwege de gezelligheid en de spanning die om de hoek komt kijken. Los van het speelplezier is het ook wel zo leuk om een prijsje mee te pakken. Als je online bingo speelt met echt geld dan kan jij ook mooie geldprijzen in de wacht slepen, soms tot wel in de duizenden euro’s. Wij hebben hieronder vier tips genoteerd die handig kunnen zijn bij het spelen van bingo.

Tip 1: Kies de juiste bingokamer

Dit is misschien wel de belangrijkste tip, want deze keuze kan een wereld van verschil maken. Want jij moet bepalen of je meer risico durft te nemen en op die manier een grote geldprijs te winnen. Hoe drukker een bingokamer zal zijn, des te hoger de prijzenpot en lager de winstkans. Daarnaast moet je goed op het limiet van de kamer letten, want een bingokaart kan in prijs verschillen per speelkamer.

Speel verstandig

Geld winnen is leuk, geld verliezen wat minder. Speel nooit met geld dat je niet kan missen, want dan kan het goed fout gaan. Online bingo moet altijd leuk blijven en geen obsessie worden. Mocht het geluk even tegenzitten, neem dan afstand van het spel en probeer het later nog een keer.

Pak die welkomstbonus mee

Alle aanbieders van online bingo willen maar als te graag dat jij bij hun komt spelen. Daarom geven zijn nieuwe leden een mooie welkomstbonus cadeau. Bij de eerste storting zal het geldbedrag met een bonus op jouw account worden gestort. Hiermee kan jij zonder enige vorm van risico met extra speelgeld gaan spelen. In sommig gevallen geven de aanbieders na inschrijving ook een cadeau van vijf euro, waarvoor geen storting verricht hoeft te worden. Oftewel, helemaal gratis bingo spelen op het internet.