Bingo iDeal

Online bingo spelen heeft voor vele fans nieuwe deuren geopend. Waar wij vroeger nog naar een buurthuis moesten gaan, kan je nu simpel en snel via de computer, tablet of smartphone meespelen in een bingokamer. Echte geldprijzen staan op het spel. Maar natuurlijk moeten er wel eerst nog bingokaarten worden aangeschaft en daarvoor moet een storting worden verricht op jouw speelaccount. Nederlandse spelers kunnen dit zeer eenvoudig doen met iDeal, het bekendste en betrouwbaarste betaalsysteem van dit moment.

Nederlandse betaalrekening

Het betaalsysteem iDeal is enkel en alleen voor Nederlanders beschikbaar. Een betaling via dit systeem zal via jouw eigen bank gaan. Als jij over een betaalrekening beschikt bij één van de Nederlandse banken, dan is betalen met iDeal onwijs gemakkelijk.

Voordelen van het betaalsysteem iDeal

Eigenlijk is iDeal alleen een transactieverwerker voor de banken. Dankzij het gemak is het uitgegroeid tot de meest gebruikte betaalmanier van ons land. Ongeveer 95 procent van de Nederlandse bevolking zou gebruik maken van iDeal. Natuurlijk brengt iDeal enkele grote voordelen met zich mee:

– iDeal is bijzonder snel. Zodra jij een betaling verricht op deze manier, dan zal het geldbedrag binnen enkele secondes al zijn verricht. Hierdoor kan er direct gebruik worden gemaakt van het bedrag bij een aanbieder van online bingo of een digitaal casino.

– iDeal is betrouwbaar. Alle betalingen worden op een veilige manier uitgevoerd, hierdoor hoef jij je nooit zorgen te maken. Het betaalsysteem voldoet aan zeer strenge veiligheidsnormen.

– Gemak staat voorop bij iDeal. Dat is wel te merken, want betalen op het internet is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Daarnaast wordt het betaalsysteem bij bijzonder veel bingosites aangeboden, simpeler kunnen zij het niet voor je maken.