Welkomstbonus bij online bingo

Tegenwoordig zijn er vele bingosites waar spelers volop kunnen genieten van spellen. Deze sites concurreren met elkaar en proberen om bepaalde manieren spelers aan te trekken. De meeste aanbieders van bingo geven daarom een mooie welkomstbonus weg aan nieuwe leden. Zodra jij jezelf hebt ingeschreven zal er een stortingsbonus worden toegekend, bijvoorbeeld een verdriedubbeling van de eerste storting. Hierdoor krijg jij al gelijk een leuk startbedrag om de bingokamers mee te verkennen!

Voorwaarden van een welkomstbonus

Natuurlijk gelden er wel enkele voorwaarden over een welkomstbonus bij een bingosite, anders zou iedereen gelijk alles uitcashen. Elke site heeft andere voorwaarden, lees deze altijd even aandachtig door. Vergelijk de voorwaarden met elkaar en kies de beste uit. Bekijk hieronder enkele voorwaarden waar op gelet moet worden:

– Wat is het minimale en maximale stortingsbonus voor de welkomstbonus?
– Wat zijn de inzetvoorwaarden? (hoe vaak moet het bedrag worden rondgespeeld?)
– Hoeveel spelers moeten er in een bingokamer aanwezig zijn om te voldoen aan de voorwaarden?
– Wat is de looptijd van de welkomstbonus bij de desbetreffende aanbieder?

Voordelen van een welkomstbonus bij bingo

Dankzij de welkomstbonus is het voor elke speler mogelijk om met echt geld risicoloos bingo te spelen. Op deze manier kan jij online bingo leren kennen zonder de financiële risico’s en gelijkertijd ook kans maken op echte geldprijzen. Daarnaast kan jij winsten ook vaak gewoon laten uitbetalen, zodra jij deze boven het bonusbedrag blijven.

Nadeel van een welkomstbonus

Een veelgehoord nadeel is dat het bonusbedrag niet gelijk uitbetaald kan worden, deze moet namelijk nog meerdere malen worden rondgespeeld. Slaag jij hier niet in, dan is dat bonusbedrag weg. Het is overigens niet verplicht om gebruik te maken van de welkomstbonus, al raden wij dat wel altijd aan. Zeker nieuwe spelers kunnen hier baat bij hebben!